24.5 C
Athens

Τραπ: Απέρριψα την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζω στην Άιντραχτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την περασμένη Δευτέρα τη Λίβερπουλ μετά από τέσσερα χρόνια σε επίπεδο Premier League, ωστόσο η εβδομάδα που είχε προηγηθεί ήταν άκρως ταραχώδης για τον σύλλογο. Ο διασυρμός από την Μπρέντφορντ επανέφερε μεταξύ άλλων την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Νταβίντ Ντε Χέα και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο το τάιμινγκ που επέλεξαν οι Κόκκινοι Διάβολοι προκειμένου να προσεγγίσουν τον Κέβιν Τραπ.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τραπ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της Γιουνάιτεντ:

«Υπήρξε πολλή κουβέντα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ακριβές ότι έλαβα μία έγγραφη προσφορά. Η Μάντσεστερ Γιουvάιτεντ είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης και το γεγονός ότι το σκέφτηκα, είναι κάτι που είμαι βέβαιος ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν. Χθες τελικά ενημέρωσα και τους δύο συλλόγους ότι αποφάσισα να παραμείνω στην Άιντραχτ ».

Ο Τεν Χαγκ αναζητά μια αξιόπιστη λύση δίπλα στον Ντε Χέα, ο οποίος επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα στη Λίβερπουλ. Ίσως μάλιστα αυτό να έκανε τον Τραπ να πει «όχι», αφού ο 32χρονος γκολκίπερ διεκδικεί τη θέση του τρίτου γκολκίπερ στην αποστολή για το μουντιάλ, πίσω από Νόιερ και Τερ Στέγκεν. Ως αναπληρωματικός – για αρχή – του Ντε Χέα, οι πιθανότητες κλήσης του ενδεχομένως να λιγόστευαν.

Υπενθυμίζεται ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ως νικήτρια του περσινού Europa League, θα μετάσχει φέτος στους ομίλους του Champions League, σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς