22.8 C
Athens

Χάνει το Eurobasket ο Γιουλ εξαιτίας μυικού τραυματισμού

Σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής ενόψει Eurobasket για την Ισπανία, καθώς ο Σέρχιο Γιουλ δε θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής του ομάδας στην Τιφλίδα, όπου θα διεξαχθεί ο α’ όμιλος της διοργάνωσης.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα απέναντι στην Ισλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός είναι μυικός και όχι σοβαρός, τέθηκε εκτός αποστολής.

«Ο Σέρχιο Γιουλ έφυγε σήμερα από τη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών και θα απουσιάσει από το Ευρωμπάσκετ που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη χθες στον αγώνα με την Ισλανδία, οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν σήμερα το πρωί επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης έχει μυϊκό τραυματισμό που δεν είναι σοβαρός, αλλά που θα τον εμποδίσει να είναι μέλος της ομάδας που θα πετάξει στις 30 Αυγούστου για την Τιφλίδα της Γεωργίας.

Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τον Σέρχιο Γιουλ για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλό ξεκίνημα στη σεζόν με τον σύλλογό του», αναφέρει η ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς