15.7 C
Athens

Ynet.co.il: «Καθυστέρηση με το διαβατήριο του Λάιντνερ, πληροφορίες πως η υπόθεσή του θα κολλήσει στην ΕΠΟ»

Μεγάλη ισραηλινή ιστοσελίδα αποκαλύπτει το κώλυμα με το ρουμανικό διαβατήριο του Λάιντνερ και μιλά για αποδεικτικό έγγραφο το οποίο αναμένεται να μη γίνει δεκτό από την ΕΠΟ!

Η περίπτωση του Ντόρον Λάιντνερ είναι ένα από τα… μυστήρια του φετινού καλοκαιριού των πρωταθλητών Ελλάδας, μια και δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί.

Κι ενώ διάφορες φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν σχετικά με ανετοιμότητα ή ακόμη και τραυματισμού του νεαρού μπακ, μεγάλη ιστοσελίδα του Ισραήλ ρίχνει φως στην υπόθεση αποκαλύπτοντας πως έχει προκύψει κώλυμα με την απόκτηση του ρουμανικού διαβατηρίου του. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως είναι πιθανό το ντεμπούτο του Λάιντνερ να μετατεθεί για μετά το μουντιάλ, μεταφέροντας μάλιστα πληροφορίες πως η διαδικασία θα κολλήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Λάιντνερ: Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ynet.co.il

«Εδώ και έναν μήνα ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ντόρον Λάιντνερ, παρ’ όλα αυτά ο παίκτης δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας. Επειδή τα ερωτηματικά είναι πολλά, μπορούμε να αποκαλύψουμε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Ο διεθνής αμυντικός που αγοράστηκε με 1,4 εκ. ευρώ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ επρόκειτο να πάρει στα χέρια του ρουμανικό διαβατήριο προκειμένου να μην καταλαμβάνει θέση ξένου. Οι εξελίξεις ωστόσο έχουν παγώσει για γραφειοκρατικούς λόγους.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο Λάιντνερ αναμένεται να μεταβεί στο Ισραήλ για να παραλάβει από τη ρουμανική πρεσβεία ένα έγγραφο που θα υποδηλώνει τη ρουμανική υπηκοότητά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, το έγγραφο δεν πρόκειται να γίνει δεκτό από την Ελληνική Ομοσπονδία, η οποία θα καθυστερήσει τις διαδικασίες μέχρι ο Λάιντνερ να πάρει στα χέρια του το ρουμανικό διαβατήριο.

Αν και σε κάποια ελληνικά ΜΜΕ έχει γίνει λόγος ακόμα και για δανεισμό του παίκτη, ο Λάιντνερ έχει πάρει εγγυήσεις από Κορμπεράν και Καρεμπέ ότι η ομάδα τον υπολογίζει και θα περιμένει μέχρι να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς