19.9 C
Athens

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Με τη Σερβία η Εθνική στην κατάμεστη Stark Arena

Πρεμιέρα στους αγώνες του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα, με την Εθνική να μπαίνει στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση με αντίπαλο τη Σερβία στη Stark Arena (21.00, Novasports Prime).

Στο Βελιγράδι ταξίδεψε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που απουσίασε από προηγούμενους αγώνες λόγω μικροενοχλήσεων, ενώ εκτός έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ρεκόρ 3-1 από τον 1ο προκριματικό γύρο, σε αντίθεση με το 1-3 της Σερβίας, που «καίγεται» για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Νέντοβιτς και Μπιέλιτσα. Η Stark Arena θα είναι κατάμεστη, καθώς ο αποψινός αγώνας είναι sold out.

Η 12άδα του Δημήτρη Ιτούδη: Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Η 12άδα του Πέσιτς: τους Νταβίντοβατς, Μαρίνκοβιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντόμπριτς, Ρίστιτς, Γιόκιτς, Γιάκοντιτς-Κούριτζα, Μίτσιτς, Γκούντουριτς, Γιάραμαζ και Μιλουτίνοφ.

Την ερχόμενη Κυριακή (28/8, 20:00), η εθνική υποδέχεται το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς