24.6 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Σίτι 3-3: Ποδοσφαιρική πανδαισία για καλό σκοπό στο κατάμεστο Καμπ Νου (vid)

Σε ένα σπουδαίο φιλικό τόσο για τη δυναμική των ομάδων όσο και για τον σκοπό του, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν θέαμα και κυρίως πέρασαν ένα όμορφο μήνυμα για τη στήριξη των ατόμων που πάσχουν με τη νόσο ALS.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Χουάν Κάρλος Ονθούε, ο οποίος  αποτέλεσε και την αφορμή για την πραγματοποίηση αυτού του φιλικού με τα χρήματα των εισιτηρίων να πάνε για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3 χάρη σε τέρματα των… φευγάτων Ομπαμεγιάνγκ, Ντε Γιονγκ και Ντεπάι για τους Μπλαουγκράνα, ενώ για τους Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, που επέστρεψε στο Καμπ Νου και αποθεώθηκε, σκόραραν οι Άλβαρεζ, Πάλμερ και Μαχρέζ με πέναλτι.

Συνολικά κόπηκαν περισσότερα από 91.000 εισιτήρια στο κατάμεστο Καμπ Νου που στήριξε έμπρακτα τον αγώνα κατά της νόσου ALS, με τον Ονθούε να δηλώνει συγκινημένος πριν την έναρξη:

«Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ένα ευχαριστώ στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι για την ευαισθησία που έδειξαν. Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε εδώ και σε όσους προσφέρουν χρήματα μέσα από το διαδίκτυο για εμάς που είμαστε εδώ και ανήκουμε στην ομάδα του ALS και θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή», συγκινώντας τους πάντες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς