22.9 C
Athens

O Tσόλακ έστειλε τη Ρέιντζερς στους ομίλους του Ch. League, πρόκριση και για την Κοπεγχάγη του Ζέκα (vid)

Ο ανεπιθύμητος στον ΠΑΟΚ Αντόνιο Τσόλακ έστειλε με one man show τη Ρέιντζερς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια - Δίκαιη πρόκριση για την Κοπεγχάγη απέναντι στην Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη

Ο Αντόνιο Τσόλακ ξανά λυτρωτής της Ρέιντζερς! Ο Κροάτης φορ που αποχώρησε ως «ανεπιθύμητος» από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ξανά τον ήρωα της σκωτσέζικης ομάδας και με ένα ακόμη καθοριστικό τέρμα του πέταξε την PSV Aϊντχόφεν εκτός συνέχειας κι έστειλε τη Ρέιντζερς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια!

Πρόκριση και για την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα. Οι Δανοί πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμεναν και με όπλο το 2-1 του πρώτου αγώνα έφυγαν αλώβητοι (0-0) από τη Τραπεζούντα και πήραν το εισιτήριο από την τούρκικη ομάδα των Μπακασέτα – Σιώπη εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League μετά από 5 χρόνια.

Στο ματς του Αϊντχόφεν η ομάδα του Φαν Μπρόκχοστ ήταν περισσότερο αποφασισμένη για την πρόκριση και εκμεταλλευόμενη το τραγικό αμυντικό λάθος των Ολλανδών στη φάση του 0-1 με «δράστη» τον Τσόλακ (σκόραρε για δεύτερη φορά στο ζευγάρι) πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία η Τράμπζονσπορ βραχυκύκλωσε στην προσπάθειά της να βρει ένα γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση και με την απουσία του Μπακασέτα (αγωνίστηκε μόλις για 11 λεπτά) να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η Κοπεγχάγη του αρχηγού Κάρλος Ζέκα πήρε μάλλον άνετα την πρόκριση, έχοντας και τις ευκαιρίες στο φινάλε για να πανηγυρίσει δεύτερη νίκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς