19.4 C
Athens

Η τρομερή εθνική παίδων πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Με επιβλητική εμφάνιση, η εθνική υδατοσφαίρισης των παίδων νίκησε 15-8 την Αυστραλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ16, που φιλοξενείται στο Βόλο.

Η ομάδα του Φώντα Λεμπέση έχει μπροστά της αύριο (25/8), την αναμέτρηση με την παραδοσιακά ισχυρή Κροατία, στο σημαντικότερο παιχνίδι του τουρνουά, όπου μία νίκη θα τη βάλει στην τετράδα και τη ζώνη των μεταλλίων.

Το αποψινό νοκ-άουτ ματς για τη φάση των “16” βρήκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έτοιμο και αποφασισμένο να μην αφήσει περιθώρια στους Αυστραλούς. Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων που γέμισαν τις εξέδρες του Εθνικού κολυμβητηρίου του Βόλου, οι Έλληνες διεθνείς χρειάστηκαν τρία λεπτά για να… ζεσταθούν και να μετατρέψουν το αρχικό 2-2 σε 7-2, στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Από κει και μετά η εθνική δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έφτασε πανηγυρικά στη νίκη.

Τα εξάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Αυστραλία): 2-5, 1-2, 1-4, 4-4.

Οι συνθέσεις:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Κόουλ, Μπράουν 1, Μάρτιν, Μάτσιτς 1, Ιζαρντ, Λάμπερτ, Κόνορς 1, Μορντς 1, Σόπιν 1, Γουέμπερ, Μαγκασάνικ 1, Κόρατς 2, Μάρκαρτ

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 2, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης, Μητράκης 1, Ζαχόπουλος 2, Σιαμάς 2, Μπελέσης 1, Χωματάς, Κρατημένος

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς