17.6 C
Athens

Καταλά: Φιλοδοξώ ότι θα προκριθούμε, να περιορίσουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού

Ο Απόλλωνας Λεμεσού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στον Πειραιά για την κρίσιμη αυριανή (25/8, 22:00) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του με προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα πλαίσια του pre-game του μεγάλου αγώνα ο προπονητής των Κύπριων Νταβίντ Καταλά μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως φιλοδοξεί ότι η ομάδα του θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League έναντι των πρωταθλητών Ελλάδας, αρκεί να καταφέρει να περιορίσει τη δεδομένη μεσοεπιθετική ποιότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλά:

«Πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, σε επίθεση και άμυνα. Θα δώσουμε βάρος στην επίθεση γιατί πρέπει να σκοράρουμε. Όμως κάποια λάθη, όπως αυτά που είχαμε στο πρώτο μέρος πρέπει να τα αποφύγουμε. Φιλοδοξώ ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για τον Χουάνγκ που είχε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Χουάνγκ κινείται ανάμεσα στις γραμμές και δημιουργεί προβλήματα. Να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες. Να μπορέσουμε να βγούμε στην επίθεση και να πετύχουμε το γκολ που θα μας χαρίσει την πρόκριση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς