16.4 C
Athens

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό ο Κολοβός

Μετά από δύο σεζόν σε Μολδαβία και Τουρκία, ο Δημήτρης Κολοβός πατάει ξανά Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αγρινιώτες, επιστρέφοντας στη Super League, στη Super League, όπου συνολικά μετράει 125 συμμετοχές και 23 γκολ.

Ο Κολοβός ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον Πανιώνιο και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, έχει παίξει στο Βέλγιο με τη Μαλίν, στην Ολλανδία με τη Βίλεμ και στην Κύπρο με την Ομόνοια. Το 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και ένα χρόνο αργότερα μεταγράφηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μολδαβίας, ενώ έπαιξε και στους ομίλους του Champions League, συμμετέχοντας μάλιστα στην ιστορική νίκη της ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Κοτσαελισπόρ.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Κολοβός, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη Super League στην οποία αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ και από τον περασμένο Ιανουάριο στην Κοτσαέλισπορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας (9 συμμετοχές, 1 γκολ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς