20.5 C
Athens

Λούντζης: «Πολύ δυνατή η Σερβία, αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο Μιχάλης Λούντζης δηλώνει πανέτοιμος για το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η ελληνική ομάδα αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της την Πέμπτη απέναντι στη Σερβία στο Βελιγράδι (21:00).

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η Σερβία θα έχει όλα τα αστέρια της, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Θα πάμε στο Βελιγράδι με στόχο να πάρουμε τη νίκη, όπως και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με το Βέλγιο που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας», ανέφερε ο 22χρονος γκαρντ που ανυπομονεί να δει ένα γεμάτο γήπεδο και τρεις μέρες μετά.

«Κι εμείς θα έχουμε γεμάτο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσελκύσαμε τόσο κόσμο, που ήρθε να δει την Εθνική ομάδα. Πάντα είναι χαρά για μας να παίζουμε με το εθνόσημο και να έχουμε τόσο κόσμο δίπλα μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας και παίρνοντας νίκες. Θα μας δώσουν μια επιπλέον ώθηση στο ματς της Κυριακής και τους περιμένουμε δίπλα μας», πρόσθεσε.

Κι επειδή… κάθε πράγμα στον καιρό του, το Ευρωμπάσκετ-που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα-μπορεί να περιμένει. «Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας, θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν το σκεφτόμαστε. Όμως καλώς ή κακώς προέχουν τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είναι εξίσου σημαντικά και είναι επίσημα παιχνίδια. Οπότε έχουμε το μυαλό μας πρώτα στη Σερβία, μετά στο Βέλγιο και μετά θα σκεφτούμε το Ευρωμπάσκετ».

ΠΗΓΗΕΟΚ
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς