19.7 C
Athens

Νότιγχαμ: «Κοντά σε συμφωνία με Σιντιμπέ, εναλλακτική ο Σερζ Οριέ»

Η μεταγραφική περίοδος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει τέλος. Με δεδομένη μάλιστα την… ελληνική ιδιαιτερότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της, θα μπορούσε να πει κάποιος πως το φετινό καλοκαίρι των νεοφώτιστων θυμίζει πολύ εκείνο του Ολυμπιακού το 2018.

Όχι βέβαια στις συνθήκες, καθότι η Νότιγχαμ προέρχεται από μια ιστορική επιτυχία με την επιστροφή στην Premier League, αλλά στο ατελείωτο μεταγραφικό πήγαινε – έλα που την έχει φέρει στο Top-3 των… big spenders του καλοκαιριού παγκοσμίως, πίσω μόνο από την Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα. Και σύντομα θα βρίσκεται πάνω από τους Καταλανούς, με δεδομένο ότι επίκειται η απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ έναντι 5 εκ. ευρώ (και ο εν συνεχεία δανεισμός του Ολυμπιακό).

Equipe: Την Πέμπτη στο Νότιγχαμ για τα ιατρικά ο Ουί-Τζο Χουάνγκ

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει πριν τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου. Πληροφορίες από τη Γαλλία και το Foot Mercato συνδέουν τη Νότιγχαμ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για συμβόλαιο 1+1 έτους, ωστόσο τονίζεται πως το deal δεν έχει κλείσει. Σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ, κάποιοι από τη διοίκηση της Νότιγχαμ προτιμούν την περίπτωση του Σερζ Οριέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ μετά από μια προβληματική σεζόν που ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και συνεχίστηκε με αρκετούς μικροτραυματισμούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς