18.1 C
Athens

Ενισχύθηκε με τον διεθνή Κοσοβάρο Μπεσάρ Χαλίμι ο Απόλλων Σμύρνης

Μεταγραφών συνέχεια για τον Απόλλωνα Σμύρνης που το απόγευμα της Τρίτης (23/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή με την εθνική Κοσόβου, Μπεσάρ Χαλίμι με φόντο τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία μέτρια σεζόν στη Λετονία με τη φανέλα της Ρίγα, ενώ έχει αγωνιστεί με την εθνική Κοσόβου σε 32 ματς με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παρουσίασής του από τον Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπεσάρ Χαλίμι. Γεννημένος στη Φρανκφούρτη, στις 12/12/1994 με καταγωγή από το Κόσοβο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Τελευταία ομάδα του ήταν η Λετονική Ρίγα ενώ προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε επαγγελματίας στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Τον απέκτησε η Μάιντς και συνέχισε δανεικός στη FSV Φρανκφούρτη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Μπρόντμπι στη Δανία και στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου με 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς