17 C
Athens

Μπερνάρντ: Είχα προτάσεις από δύο ακόμη ελληνικές ομάδες, αλλά με κέρδισε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπερνάρντ.

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπερνάρντ, τον υποδέχθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού

Ο 29χρονος άσος έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του με τους Πράσινους κι εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στις πρώτες του σύντομες δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού» από το «Ελ. Βενιζέλος» ο Μπερνάρντ δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι μέσα στο φετινό καλοκαίρι είχε προτάσεις και από δύο ακόμη ελληνικές ομάδες, δίχως πάντως να τις κατονομάζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μου δίνετε η ευκαιρία να παίξω σε έναν τέτοιο συλλογή. Ο τρόπος που με υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι υποδεικνύει το μεγαλείο της ομάδας και τους ευχαριστώ», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Γι αυτό που τον έκανε να επιλέξει το τριφύλλι: «Το βασικό ήταν το μεγαλείο της ομάδας, όσα έμαθα για αυτή, για τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ. Όλα αυτά με επηρέασαν και να πάρω την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Για τις προτάσεις που απέρριψε για τον Παναθηναϊκό: «Είχα και άλλες προτάσεις από δύο ελληνικές ομάδες, αλλά επειδή ήθελα Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη ομάδα που ήρθα σε επαφή και ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό και έκανα τα πάντα για αυτό».

Για το τι τον κέρδισε στον Παναθηναϊκό: «Όλα όσα σας είπα οι φίλαθλοι ο προπονητής ο πρόεδρος και με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι μου».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς