16.1 C
Athens

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γκαναγκό της Λανς»

Γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Καμερουνέζο φορ Ιγκνατιούς Γκαναγκό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση (και) επιθετικού, με γαλλικό ΜΜΕ να ρίχνει στο τραπέζι τον όνομα του Ιγκνατιούς Γκαναγκό. Μετά την πώληση του Τικίνιο στην Μποταφόγκο με 1 εκ. ευρώ, αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Χασάν, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεδομένο θα χρειαστούν τουλάχιστον μια σημαντική προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης.

Το σάιτ της γαλλικής εφημερίδας La Voix du Nord κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση του Καμερουνέζου φορ της Λανς, τονίζοντας ότι η παραχώρησή του είναι πιθανή παρότι ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα. Ο Γκαναγκό είναι 23 ετών και έχει σκοράρει 18 γκολ σε 107 συμμετοχές στη Ligue 1: Επτά με τη φανέλα της Νις σε 62 συμμετοχές και 13 γκολ σε 56 ματς με τη Λανς.

Σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ η Σπαρτάκ Μόσχας καλύπτει τις απαιτήσεις της Λανς, ωστόσο ο Γκαναγκό προτιμά έναν πιο ελκυστικό προορισμό από τη Ρωσία, δεδομένων και των τωρινών συνθηκών. Πέραν του Ολυμπιακού, η Ναντ και η Γαλατά εμφανίζονται επίσης στις ενδιαφερόμενες ομάδες, ωστόσο οι απαιτήσεις της Λανς για 4 εκ. ευρώ δεν είναι εύκολο να καλυφθούν.

Ο Καμερουνέζος είχε αποκτηθεί με 6 εκ. ευρώ από τη Νις το καλοκαίρι του 2020 και το συμβόλαιό του λήγει το 2020. Όπως τονίζεται στο κείμενο, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του Γκαναγκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς