22.8 C
Athens

Η Φενέρ ανακοίνωσε τον Νικ Καλάθη για δυο χρόνια! (vid)

Ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Euroleague θα είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης για την επόμενη διετία, σμίγοντας ξανά με τον Δημήτρη Ιτούδη δέκα χρόνια μετά την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό

Ο άνθρωπος με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Euroleague είναι και επίσημα παίκτης της Φενέρ

Ο Νικ Καλάθης είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Euroleague, έχοντας αφήσει από καιρό πίσω του τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη. Μετά από μια διετία στην Μπαρτσελόνα όπου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κούπα της Ευρωλίγκας, ο Ελληνοαμερικανός άσος επιστρέφει στη… γειτονιά μας, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Φενέρ.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νικ, σε ένα βίντεο που απεικονίζει το πρόσωπό του να κάνει fade in στον ουρανό πάνω από την Ulker Arena! Ο Δημήτρης Ιτούδης βρήκε πλέον τον μαέστρο που αναζητούσε η Φενέρ μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα για τον Ολυμπιακό και μετά από ακριβώς μια δεκαετία θα έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται σε καθημερινή βάση με τον Καλάθη, όπως την εποχή που ήταν βοηθός του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν ο 33χρονος γκαρντ μέτρησε 7.3 πόντους, 7,3 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ σε 27 αγώνες στη EuroLeague με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς