19.9 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Το ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς με επεισόδια εκτός γηπέδου και Ρονάλντο στον πάγκο

Το ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς με επεισόδια στους δρόμους του Μάντσεστερ και συνθήματα κατά των Γκλέιζερ, τη στιγμή που ο Τεν Χαγκ επιλέγει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ

Το απόλυτο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος είναι εδώ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ μονομαχούν σε λιγότερο από μία ώρα (22:00) στο Όλντ Τράφορντ σε μία δύσκολη περίοδο και για τους δυο, με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Μάλιστα, το ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς με επεισόδια έξω από το γήπεδο στους δρόμους του Μάντσεστερ, όπου για άλλη μία φορά οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» ξέσπασαν κατά της οικογένειας Γκλέιζερ πετώντας κουτάκια με μπύρες κι ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους σε ένα βαν που φημολογείται βρισκόταν μέλη της διοίκησης των Κόκκινων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έκπληξη αποτελεί η απόφαση του Τεν Χαγκ να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ στον αντίποδα ο Κλοπ εμπιστεύεται για άλλο ένα παιχνίδι τον Χάρβεϊ Έλιοτ στα χαφ, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στον πάγκο των Ρεντς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαρτίνεζ, Βαράν, Μαλάσια, Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ.

Κι αυτή της Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Έλιοτ, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς