23.5 C
Athens

Με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος: Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη επέστρεψαν εν μέσω αποθέωσης στην Αθήνα

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας επέστρεψαν! Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Λευτέρης Πετρούνιας πέτυχαν έναν ακόμη ΑΘΛΟ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και μετά την ανάδειξή τους ως πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στην Αθήνα και όπως είναι λογικό (και αυτονόητο) αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Από τη μία η ΧΡΥΣΗ και ΑΛΥΓΙΣΤΗ Αντιγόνη της Ελλάδας με ιστορικές επιδόσεις και δύο χρυσά μετάλλια στο μύθος και από την άλλη ο Άρχοντας των Κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας που πρόσθεσε το έκτο χρυσό της τεράστιας καριέρας του σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Απολαυστικοί, άξιοι πολλών χειροκροτημάτων, πραγματικά πρότυπα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Ντρισμπιώτη ρωτήθηκε για την παρουσία της στο πάνθεον του αθλήματος, μαζί με θρύλους όπως ο Ρόμπερτ Κοζενιόβσκι: «Ήταν εκεί, με αγκάλιασε όταν τερμάτισα και είναι μεγάλη τιμή μου. Χαίρομαι για το νταμπλ που έκανα και που είμαι Ελληνίδα και τώρα είμαι στη χώρα μου. Θα χαρώ τη στιγμή μου τώρα, δεν θα πάω στο παρελθόν. Θα έχω να θυμηθώ μόνο τη διαδρομή που έκανα ως εδώ, την προσωπική διαδρομή, τίποτε άλλο. Έχουμε στόχους. Θα πάμε βήμα βήμα, πρώτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τέλος, μίλησε για τις δυσκολίες της προετοιμασίας της: «Είμαι στην Καρδίτσα, αλλά τις βασικές περιόδους βρίσκομαι με τον προπονητή μου σε προετοιμασίες. Έρχομαι στην Αθήνα αρκετά συχνά για να βρίσκομαι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολο, πολλά τα χιλιόμετρα, πολύ μοναχική η προπόνηση. Έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε, εγώ και τα κορίτσια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς