16.9 C
Athens

Τα δάκρυα του Καζεμίρο στο «αντίο» του στη Ρέαλ: Αιώνια ευγνώμων (vid)

Συγκινησιακά φορτισμένη, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση αποχαιρετισμού του Καζεμίρο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος, που τις επόμενες ώρες θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 4+1 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 18 εκατ. ευρώ, έβαλε τα κλάματα στο «αντίο» του στη Μαδρίτη, ύστερα από 9 χρόνια στον σύλλογο και 18 τρόπαια.

«Όταν έφτασα εδώ, δεν ήξερα κανέναν. Ήρθα σε μια νέα χώρα και σε ένα κλαμπ που δε με ήξερε. Πλέον, έχουμε χτίσει τη ζωή μας, την οικογένειά μας εδώ. Σας είμαι αιώνια ευγνώμων, κύριε πρόεδρε που με φέρατε εδώ. Μιλώντας για τους συμπαίκτες μου, δεν μπορώ να ξεχάσω να μιλήσω για δύο, τον Λούκα (Μόντριτς) και τον Τόνι (Κρόος). Χαρήκαμε πολλά πράγματα μαζί. Ευχαριστώ πολύ τους θαυμαστές μου με τους οποίους έζησα μαγικές νύχτες εδώ. Επίσης τον σύλλογο που με έκανε σπουδαίο. Μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω για να ανταποδώσω την αγάπη σας», είπε ο Καζεμίρο, ενώ φανερά συγκινημένος ήταν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Αγγλία, ώστε να παρακολουθήσει από τις εξέδρες την αποψινή αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς