17.6 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης: Μόνοι οι κάτοχοι των διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό

Μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τις αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης με τις μεγάλες ομάδες της Super League.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων, ενόψει του αγώνα της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα εκδοτήρια δε θα ανοίξουν για τους φίλους της ομάδας, καθώς δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Η σχετική ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, την Δευτέρα (29/08, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς