16.4 C
Athens

Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Πειστική πρεμιέρα για τους Κίτρινους (vid)

Ο Άρης μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι που σκόραρε τα δυο πρώτα γκολ

Ο Άρης μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι που σκόραρε τα δυο πρώτα γκολ

Με πολύ πειστικό τρόπο ο Άρης φώναξε από την πρεμιέρα πως φέτος θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο και με ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις! Οι Κίτρινοι επικράτησαν με 3-0 του Λεβαδειακού στο Κλεάνθης Βικελίδης σε μια αναμέτρηση που μόνο στο πρώτο μέρος οι νεοφώτιστοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί και έφτιαξαν και ευκαιρίες (βάσει της εικόνας τους ίσως τους άξιζε ένα γκολ).

Το ντεμπούτο του με τους Κίτρινους έκανε και ο Ζερβινιό που αποθεώθηκε από την εξέδρα, με τον Ιβοριανό επιθετικό να χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.

Ο Άρης προηγήθηκε στην πρώτη του μεγάλη φάση στο 12′ με ένα τρομερό τελείωμα του Μαντσίνι μετά την κάθετη πάσα του Γκρέι.

Οι Βοιωτοί είχαν κλείσει εξαιρετικά τους χώρους αλλά δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα που μπλόκαρε σταθερά την μπάλα στις προσπάθειες του Δούμτσιου και του Μουτίνιο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους και εκεί κλείδωσαν και το τρίποντο με τον Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε ένα ακόμα υπέροχο πλασέ για το 2-0 σε μια εξαιρετική προσπάθεια από πλευράς Κιτρίνων.

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη ξέμειναν από ενέργεια στο δεύτερο μέρος και ο Άρης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ένα απίθανο γκολ στο 68′. Ο Πάλμα με τρομερή μπαλιά βρήκε τον Γκρέι που έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρκοβιτς.

 

ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

Σκόρερ: 12′, 45+1′ Μαντσίνι, 68′ Γκρέι

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Τζοβάρας

Κίτρινες: Ντουκουρέ / Κωνσταντινίδης, Μπελμόντ, Συμελίδης

ΑΡΗΣ (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Νταμπό (46′ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (74′ Ζερβινιό), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία), Γκρέι (83′ Χατζηιωάννου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Βινίσιους, Μεχία, Μουτίνιο (62′ Νίκας), Βρακάς (76′ Βουτσάς), Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Δούμτσιος, Συμελίδης (76′ Ρεγκίς).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς