19 C
Athens

Ολυμπιακός: Με επιθετικό σχήμα και Ντε Λα Φουέντε για τη νίκη στην πρεμιέρα

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν το ταξίδι τους στη νέα σεζόν της Super League με στόχο το 4-peat και ο Κάρλος Κορμπεράν ετοιμάζει ένα άκρως επιθετικό σχήμα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ που περιλαμβάνει και τον Αμερικανό εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (22:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν στη Super League και θέλει μόνο νίκη για να μπει με τον καλύτερο τρόπο και φέτος σε μία χρονιά που έχει ως στόχο το νταμπλ και τη καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι σε μία ιδανική πρόβα ανάμεσα στις κρίσιμες αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα βρουν απέναντί τους μία καλοδουλεμένη αλλά και αλλαγμένη από πέρυσι ομάδα.

Ο ΠΑΣ του Θανάση Στάικου πλέον ταξίδεψε στον Πειραιά με φόντο την πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν και αποτελεί μία ομάδα που είναι ικανή και φέτος να πρωταγωνιστήσει και να χωθεί ανάμεσα στους μεγάλους με φόντο τη δεύτερη σερί παρουσία στα playoffs. Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν δυσκόλεψε πολύ τους Πειραιώτες, ιδίως στα playoff που χρειάστηκε το γκολ – μαγεία του Ρόνι Λόπες για να αποφευχθεί η γκέλα στο φινάλε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες και Σίμε Βρσάλικο. Ο Νοτιοκορεάτης που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και μένει εκτός περισσότερο για λόγους προστασίας ενόψει της ρεβάνς με την κυπριακή ομάδα στο Φάληρο.

Στο πλάνο ενδεκάδας του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται, με τα νέα δεδομένα, ο επίσης νεοαποκτηθείς Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός εξτρέμ αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ θυμίζουμε ότι πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής πριν 3 ημέρες απέναντι στον Απόλλωνα για τα playoffs του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο Βατσλίκ μένει σταθερός κάτω από την εστία, με τους Άβιλα, Σισέ – Μανωλά (ή Μπα) και Ρέαμπτσιουκ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα και τους Κούντε – Εμβιλά ξανά ως δίδυμο στα χαφ.

Ο Ζίνγκερνάγκελ θα βρίσκεται στο «10» με τους Μασούρα και Κόνραντ στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί ή τον Χασάν μοναδικό προωθημένο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μανούχος με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 σε μία όμορφη κυριακάτικη βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το θετικό ξεκίνημα στη Super League.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς