20.8 C
Athens

Η απάντηση του SDNA στην ΑΕΚ

Απάντηση στην σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΚ που έκανε λόγο για όργανο προπαγάνδας έδωσε το SDNA

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε βγάλει επίσημη ανακοίνωση με την οποία χαρακτήριζε το SDNA όργανο προπαγάνδας.

http://athlosnews.gr/aek-organo-propagandas-to-sdna/

Θέση στο θέμα πήρε το ίδιο το σάιτ, δίνοντας τη δική του απάντηση στους κιτρινόμαυρους.

«Απειλές, εκβιασμούς και καουμποϊλίκια… αλλού»!, αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του άρθρου ο διευθυντής του SDNA, Β. Παπαθεοδώρου, ενώ μέσα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Απειλές όμως, εκβιασμούς και καουμποιλίκια δεν περνάνε εδώ. Ίσως αλλού, ίσως σε τίποτα «φυτά». Όποιος έχει σκοπό λοιπόν να σκοτώσει ή να ανατινάξει, εμπρός πεδίον δόξης λαμπρόν. Το πολύ πολύ να μείνουμε… ένας λιγότεροι. Από σήμερα θα είναι ενήμερη και η ΕΛ.ΑΣ και οι Αρχές ώστε να μην δηλώσει μετά κανείς ότι δεν ήξερε.

Τώρα θα ξέρουν όλοι. Και αυτοί που απειλούν και οι επόμενοι που θα τολμήσουν να το σκεφτούν έστω. Στον επόμενο τόνο και εφόσον χρειαστεί θα γραφτούν διευθύνσεις και ονόματα. Ως τότε, ας το απολαύσουμε όλοι μαζί αυτό που βλέπουμε κάθε ΣΚ εφόσον δε μπορούμε να το αποφύγουμε…

Αλλά με βεβαιότητα πια μπορούμε να πούμε, κι έχοντας περάσει από διάφορες καταστάσεις το άθλημα τα τελευταία χρόνια, ότι αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίχθηκε στο ΟΑΚΑ κι ας είναι πιο χαμηλό το επίπεδο, ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζεται στο Champions League κι είναι υψηλό επίπεδο. Αυτό που παίζεται εντός των τειχών είναι… μια αηδία, με τον καλύτερο «γκάνγκστερ» συνήθως να επικρατεί».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς