21.9 C
Athens

Απόλλων: Αλκαράθ και Ρεσίνο τα φαβορί

Αλκαράθ και Ρεσίνο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία κι αν κάτι... στραβώσει τότε ο Απόλλων θα στρέψει το ενδιαφέρον του σε Έλληνα προπονητή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές για την πρόσληψη προπονητή στον Απόλλωνα. Αλκαράθ και Ρεσίνο (δύσκολα θα δεχθεί να έρθει στον Απόλλωνα) από την ισπανική αγορά  είναι σε πρώτο πλάνο και οι Έλληνες που δεν έχουν δουλειά αυτή την περίοδο, όπως ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχουν προταθεί στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Προτεραιότητα αποτελούν οι Αλκαράθ – Ρεσίνο με τους οποίους ο Κόντης έχει κάνει συζητήσεις και τους «ψήνει» να αναλάβουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα στραφεί στη λύση από την ελληνική αγορά.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί η λύση του Μάκη Χάβου, όμως αυτή μάλλον «κάηκε» το καλοκαίρι, ενώ νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Απόλλωνα να περιμένει την απόλυση προπονητή από ομάδα της Σούπερ Λιγκ για να κάνει συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Στο αυριανό παιχνίδι στον πάγκο θα κάτσει ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Φυλής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς