20.5 C
Athens

Αποκάλυψη: Δεν ανήκει στον Φλώρο η εξέταση στον Ευαγγελισμό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ανήκει σε άλλο ασθενή που αντιμετωπίζει πράγματι σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα

Οι αποκαλύψεις για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου δεν έχουν τέλος! Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, φαίνεται πως η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του, ανήκει σε άλλον ασθενή.

Συγκεκριμένα με βάση τις πληροφορίες του καναλιού, η εξέταση ανήκει σε άνθρωπο, ο οποίος όντως αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα.

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχει και δεύτερο έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου, στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση. Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του. Υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

Σε κάθε περίπτωση ο Αριστείδης Φλώρος οδηγείται και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται άμεσα έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο τελικώς θεμελιώθηκε το ποσοστό αναπηρίας 70% με το οποίο αποφυλακίστηκε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς