19.7 C
Athens

Το ταξίδι από τις ΗΠΑ και οι πρώτες δηλώσεις του Μπολομπόι: «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ» (vid)

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Olympiacos TV από το ταξίδι του Τζόελ Μπολομπόι με τελικό προορισμό τον Πειραιά, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ που δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν στα ερυθρόλευκα

Ο Τζόελ Μπολομπόι βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (20/8) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς από τη νέα σεζόν θα «σκεπάζει» μαζί με τους Φαλ και Μπλακ στην μπασκέτα των Ερυθρολεύκων σε μία από τις καλύτερες φρόντ λάιν των τελευταίων ετών.

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μπολομπόι

Ο Αμερικανός σέντερ αφίχθη μαζί με την οικογένειά του από τις ΗΠΑ στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 08:10 το πρωί του Σαββάτου, με την κάμερα του Olympiacos TV να τον ακολουθά σε κάθε του βήμα σε όλο αυτό το ταξίδι και φυσικά να του αποσπά και τις πρώτες δηλώσεις με φόντο τη νέα σεζόν.

«Γεια σας! Επιτέλους τα καταφέραμε! Δεκαέξι ώρες ταξιδιού, αλλά τα καταφέραμε. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχει μια όμορφη μέρα έξω. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πάντες. Και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπολομπόι που θα περάσει εντός της ημέρας από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα πατήσει παρκέ μαζί με τον Πίτερς, που έφτασε χθες, με την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (22/8).

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την παρακάμερα από το ταξίδι του Μπολομπόι με τελικό προορισμό τον Πειραιά:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς