18 C
Athens

Βόλος – Αστέρας 3-3: Οι Αρκάδες έσωσαν βαθμό στο 90+8′ στην απίθανη ματσάρα της πρεμιέρας (vid)

Οι Βολιώτες πέτυχαν τρία καταπληκτικά γκολ, αλλά οι δύο αλλαγές του Μεταξά (Τιλίκα - Μπαράλες) συνέβαλαν στην επιστροφή των Αρκάδων που έσωσαν τον βαθμό στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων - Φανταστική πρεμιέρα στη Super League με έξι γκολ και highlight αυτό του Ντέλετιτς

Οι Βολιώτες πέτυχαν τρία καταπληκτικά γκολ, αλλά οι δύο αλλαγές του Μεταξά (Τιλίκα – Μπαράλες) συνέβαλαν στην επιστροφή των Αρκάδων που έσωσαν τον βαθμό στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων – Φανταστική πρεμιέρα στη Super League με έξι γκολ και highlight αυτό του Ντέλετιτς

Εντυπωσιακή πρεμιέρα και δραματικό φινάλε! Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε στα… σχοινιά στο Πανθεσσαλικό αλλά ένα γκολ του Μπαράλες στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που τον κράτησε όρθιο και του εξασφάλισε βαθμό κόντρα στον εξαιρετικό Βόλο (3-3).

Ματσάρα με έξι γκολ, πολλές φάσεις και γενικότερα απίστευτος ρυθμός σε ένα ματς που άνοιξε την αυλαία της φετινής Super League και προϊδέασε για πολύ ωραία πράγματα!

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και κέρδισαν τις μονομαχίες φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 18′: Ο Μπενίτο έψαξε κάθετα τον Ριέρα που έφυγε στην πλάτη του Εσκοβάλ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κλέιμαν με αργό και βασανιστικό τρόπο.

Δέκα λεπτά αργότερα το γκολ ήρθε από τον Μπενίτο που πέρυσι δεν είχε σκοράρει: Ο Ριέρα βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ισπανό και εκείνος πλάσαρε για το 0-1 που για κακή τύχη των Αρκάδων δεν κράτησε για ώρα.

Στο 33′ οι Βολιώτες αναπτύχθηκαν πανέμορφα με ωραίες πάσες, ο Άλχο ανέβηκε από τα δεξιά και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Φαν Βέερτ που σε κενή εστία έκανε το 1-1. Ο Ολλανδός μάλιστα είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ σε πάσα του Ντέλετιτς αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Η συνοχή των Αρκάδων δεν ήταν καθόλου καλή στο δεύτερο μέρος, με τον Βόλο να αξιοποιεί τα κενά και με ωραίες συνεργασίες να φτάνει σε ανατροπή στο 56′. Η μπάλα στρώθηκε στον Πάολο Φερνάντες που από το ημικύκλιο της περιοχής ζύγισε υπέροχα το σουτ και έκανε το 2-1.

Εννέα λεπτά αργότερα έγινε και το 3-1 με ένα γκολ-αριστούργημα! ο Ντέλετιτς κατέβασε την μπάλα όμορφα στην περιοχή και ο Πάολο Φερνάντες έκανε την κίνηση και πήρε την πάσα για να ξαναδώσει στον Σέρβο με τακουνάκι (!). Ο πρώην παίκτης της Λαμίας έκανε τρομερή ντρίμπλα με το αριστερό και εκτέλεσε με το δεξί για να πετύχει ένα απίθανο γκολ.

 

Ο Ηρακλής Μεταξάς παρά τις πολλές απουσίες που είχε – και τον τραυματισμό του Σίτο – δεν παράτησε το ματς και οι αλλαγές από τον πάγκο του έδωσαν τη λύση. Ο Τιλίκα στο 68′ με ωραία κεφαλιά σε σέντρα από τα αριστερά έκανε το 3-2, με τον Βόλο να έχει ευκαιρία για τέταρτο γκολ και να μην την αξιοποιεί.

Τα πολλά λεπτά των καθυστερήσεων κυλούσαν βασανιστικά αργά για τους Βολιώτες που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το πλήρωσαν όταν στο όγδοο λεπτό ο Ατιένθα γύρισε παράλληλα και ο Μπαράλες διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

 

ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-3

Σκόρερ: 33′ Φαν Βέερτ, 56′ Πάολο Φερνάντες, 65′ Ντέλετιτς / 28′ Μπενίτο, 68′ Τιλίκα, 90+8′ Μπαράλες

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Περράκης

Κίτρινες: Ματίγια, Σιέλης, Εσκοβάλ, Κλέιμαν / Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Μουνάφο

ΒΟΛΟΣ (Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο (82′ Τάχατος), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Ματίγια (57′ Ουεντραόγκο), Τσοκάνης, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Φαν Βέερτ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο / 78′ λ. τρ. Ρουμπέν Γκαρθία), Μουνάφο (71′ Σονί), Στάνκο, Μπερτόγλιο, Μπενίτο (61′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Τιλίκα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς