20.5 C
Athens

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον διαγώνιο Σικόκου από την Μποτσουάνα

Σε αντικατάσταση διαγωνίου προχώρησε ο ΟΦΗ αφού ο Ταουφίκ Ελ Ασρί ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ενημέρωσε πως δεν θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα.

Οι Κρητικοί απέκτησαν άμεσα τον Ιγκόμπε Σικόκου που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο 28χρονος (2,04μ.) διαγώνιος με καταγωγή από την Μποτσουάνα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ που στη συγκεκριμένη θέση έχει αποκτήσει και τον Δημήτρη Τσαλικιάν.

Η ανακοίνωση:

«Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Igobe Sikuku, είναι από την Μποτσουάνα της Νότιας Αφρικής και έρχεται στην Ελληνική Λίγκα με… άγριες διαθέσεις!

Ο 28χρονος (21/10/1994) δεξιόχειρας διαγώνιος, έχει ύψος 2μ04 και ήταν απο τους καλύτερους επιθετικούς της Λίγκας του Ισραήλ, στην οποία και αγωνιζόταν.

Εκεί αναδείχθηκε 3ος καλύτερος επιθετικός και 5ος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Καρφώνει στα 3μ70 και μπλοκάρει στα 3μ43 και τα εντυπωσιακά σωματικά του προσόντα, θα δώσουν δύναμη, ύψος και επιθετικότητα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ο Igobe Sikuku, θα αντικαταστήσει τον Μαροκινό Τaoufiq El Asri, ο οποίος ενημέρωσε τον κόουτς Δεληκώστα, ότι λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κινήθηκε γρήγορα και βρήκε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δείχνει να έχει τα στοιχεία που θέλει ο κόουτς της κρητικής ομάδας.

Ο Igobe Sikuku, πέρα απο το πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχει αγωνιστεί ακόμη στο Κουβέιτ.

Igobe Sikuku καλώς ήρθες στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς