22.4 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σαϊντού Σο της Σεντ Ετιέν»

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ από τη Γουϊνέα, που ανήκει στη Σεντ Ετιέν με συμβόλαιο μέχρι το 2025, αποκαλύπτει το γαλλικό δίκτυο «Foot24»

Έναν ακόμη παίκτη από τη Γουϊνέα φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δίκτυο «foot224.co» στη Γαλλία.

Ο λόγος για τον 20χρονο στόπερ της Σεντ Ετιέν Σαϊντού Σο που είναι συμπατριώτης και συμπαίκτης με τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Κανέ και Μπα στη Νέα Γουϊνέα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν, η οποία τελικά υποβιβάστηκε στη Ligue 2.

Σύμφωνα με το εν λόγω γαλλικό δημοσίευμα οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σο που δύσκολα θα συνεχίσει στην γαλλική ομάδα, ακόμα κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025.

Την περασμένη σεζόν ο Σο μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ στο «Ζοφρουά-Γκισάρ» ενώ μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα στη Ligue 2. Είναι 12 φορές διεθνής με την εθνική Γουϊνέας και βρισκόταν στην αποστολή της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον περασμένο χειμώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς