21.7 C
Athens

Εθνική: Με τον Γιάννη και την αύρα του κατάμεστου ΟΑΚΑ κόντρα στην Τουρκία για το φινάλε του Ακρόπολις

Η αήττητη εθνική θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο και θέαμα την πορεία της στο τουρνουά Ακρόπολις, απέναντι στην Τουρκία του Αταμάν με τις κερκίδες του ΟΑΚΑ να γεμίζουν ξανά ασφυκτικά με ελληνικές σημαίες

Η εθνική Ελλάδας έκανε το 2/2 στο τουρνουά «Ακρόπολις» καθώς το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε και της Γεωργίας με 80-67 σε ένα ματς που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στον πάγκο για ανάσες και ο Ιτούδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Eurobasket.

Σήμερα (19/8) το πρόγραμμα κλείνει με το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία του Εργκίν Αταμάν, με το ΟΑΚΑ να σφύζει ξανά από ζωή, αφού είναι θέμα ωρών να εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια της βραδιάς.

Με τον Greek Freak να επιστρέφει στο παρκέ η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία για την ιδανική πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο επίσημο ματς με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου στις 25 Αυγούστου, εκεί που θα φανούν πολλά και με φόντο τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που εκκινεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης παραμένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αγώνα δρόμου -όλα δείχνουν ότι θα προλάβει- για να βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς Ιτούδη από το ματς με το Βέλγιο στις 28 του μήνα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο τουρνουά Ακρόπολις:

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ3 – ERTWORLD
21:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ 1 – ERTWORLD

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς