23.1 C
Athens

Καταλά: Θα είναι δύσκολα στη ρεβάνς, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος

Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του Europa League και τα πάντα αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους παραμένουν ανοιχτά.

Για την ακρίβεια, όλα θα κριθούν σε έξι ημέρες από σήμερα (25/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφού θυμίζουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από το «μηδέν» μετά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ.

Πάνω σε αυτή τη λογική ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της κυπριακής ομάδας χθες, δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της ρεβάνς στον Πειραιά, τονίζοντας πως παρά το μέγεθος δυσκολίας κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλοι όπως ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του έχουν νοοτροπία νικητή και θα κυνηγήσουν τη νίκη στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσει:

«Είναι εμφανές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είμαι μόνο μια βδομάδα με την ομάδα. Το θετικό είναι η αφοσίωση των παικτών, θέλουν να αλλάξουν την νοοτροπία τους. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη όταν κρατούμε τη μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος. Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς