15 C
Athens

Σερ Τζιμ Ράτκλιφ: Ο ισχυρός άνδρας της Νις ενδιαφέρεται για την αγορά της Μ. Γιουνάιτεντ!

Τη στιγμή που το μέλλον των Γκλέιζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, οι φήμες για τον επόμενο ιδιοκτήτη των «Κόκκινων Διαβόλων» πάνε κι έρχονται, με την περίπτωση του δισεκατομμυριούχου Τζιμ Ράτκλιφ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο

Από το «Glazers OUT» ως τη «νέα αρχή», ο δρόμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά σίγουρα κρύβει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι από τη στιγμή (κι αν) η ομάδα οδηγηθεί σε αγοραπωλησία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί οι Γκλέιζερ σκέφτονται σοβαρά από φέτος το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το οργανόγραμμα των «Κόκκινων Διαβόλων» που στα πλαίσια συζητήσεων για τον πιθανό νέο ιδιοκτήτη τους βλέπουν το όνομα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να «παίζει» δυνατά.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «INEOS» και ισχυρός άνδρας της γαλλικής Νις δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Γιουνάιτεντ και την επιθυμία του -κατά καιρούς- να ασχοληθεί με τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, με πηγές του «Athletic» στη Μεγάλη Βρετανία να αναφέρουν πως ο Ράτκλιφ βρίσκεται σε στάση αναμονής για την απόφαση των Γκλέιζερ ώστε να δρομολογήσει την κίνησή του.

«Αν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής», ανέφερε στους «Times» εκπρόσωπος του Τζιμ Ράτκλιφ και συνέχισε.

«Αν κάτι τέτοιο ήταν πιθανό, θα ενδιαφερόμασταν να συζητήσουμε μια μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία. Τα λεφτά που έχουν ή δεν έχουν ξοδευτεί δεν είναι θέμα. Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να κάνει τώρα και γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η ομάδα για την πόλη. Νιώθει ότι τώρα είναι η ώρα για μία επανεκκίνηση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς