16.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στάση αναμονής για τον Μπερνάρντ

Στους Πράσινους επικρατεί αισιοδοξία για την τελική έκβαση στην υπόθεση Μπερνάρντ, τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση ενόψει της πρεμιέρας στη νέα σεζόν της Super League κόντρα στον αξιόμαχο Ιωνικό

Δύο είναι τα ενεργά μέτωπα που απασχολούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο αφορά τη μεταγραφική υπόθεση με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Μπερνάρντ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Πράσινους και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα, ωστόσο η ομάδα του (Αλ Σαρίγια) θέλει να «κλείσει» το deal με τους δικούς της όρους, γι’ αυτό και καθυστερεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σεζόν στη Super League την ερχόμενη Κυριακή (21/8) κόντρα στον Ιωνικό.

Η Λεωφόρος αναμένεται κατάμεστη για το πρώτο ματς της σεζόν και ο Γιοβάνοβιτς ακόμα επεξεργάζεται το πώς θα καλύψει το σημαντικό κενό του Μπαρτ Σένκεφελντ, που θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για τουλάχιστον έναν μήνα.

Απέναντί τους οι Πράσινοι θα βρουν την καλοδουλεμένη και ενισχυμένη ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που έχει ως φετινό της στόχο το «κάτι παραπάνω» που άξιζε από πέρυσι, αρκεί πρώτα να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία δίχως να μπει σε μπελάδες από νωρίς.

Πάντως, και για τα δύο ενεργά μέτωπα στο «τριφύλλι» επικρατεί αισιοδοξία, με την περίπτωση Μπερνάρντ να θεωρείται «τελειωμένη» και τον 29χρονο άσο να αναμένεται να «ντυθεί» στα πράσινα μέσα στα επόμενα 24ωρα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς