19.7 C
Athens

Μπονιφάντε: Οι παίκτες της Εθνικής έχουν μεγάλη ποιότητα, αφιερωμένη στους Έλληνες φιλάθλους η πρόκριση

Πανευτυχής από την επίτευξη του μεγάλου στόχου που ήταν η πρόκριση στην τελική φάση του Eurovolley, εμφανίστηκε ο Ντάντε Μπονιφάντε. Ο Ιταλός προπονητής της Εθνικής στάθηκε στη μεγάλη ποιότητα την παικτών του και αφιέρωσε τη νίκη και στους Έλληνες φιλάθλους για τη στήριξή τους.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Όταν ξεκινήσαμε τη προετοιμασία μας για τα προκριματικά ξέραμε ότι για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε βαθμούς από τη Κροατία. Αυτό το πετύχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξασφαλίσαμε τη πρόκριση μία αγωνιστική πριν το τέλος των προκριματικών, χάρη στη μεγάλη ποιότητα αυτών των παικτών.

Παίξαμε όλα τα παιχνίδια όπως έπρεπε και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε τα προκριματικά χάνοντας με 2-0 σετ στη Νορβηγία και τώρα είμαστε στο ευρωπαϊκό έχοντας ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στους Έλληνες φιλάθλους. Είδα δύο φορές την αγάπη τους για την Εθνική ομάδα και η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Τους περιμένουμε και κόντρα στη Νορβηγία για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς