16.4 C
Athens

Τεντόγλου: Στο ξενοδοχείο έγινε ένας χαμούλης, ήπια μια μπίρα και πήγα για ύπνο

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου, τον πρωταθλητή Ευρώπης με το ρεκόρ αγώνων χάρη στο άλμα του στα 8,52μ., πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) και ο σπουδαίος άλτης μίλησε στην ΕΡΤ αναφέροντας πως δεν θέλει να αφιερώσει κάπου αυτό το μετάλλιο καθώς πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Έχω κάνει πολλές απονομές μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Έχει ακουστεί πολλές φορές ο Εθνικός Ύμνος. Ήταν λίγο η έξτρα η φάση με την απονομή που ήρθαμε με την βαρκούλα. Θα προτιμούσα να γίνει στο στάδιο. Ήταν ωραία απονομή.

Φέτος είχα μία περίεργη χρονιά. Κάποια πράγματα δεν μου πήγαν όπως θα ήθελα. Ενώ στον κλειστό ήμουν φοβερός, στον ανοικτό οι επιδόσεις μου δεν ήταν αυτές που ήθελα. Αυτό το χρυσό το πήρα με την επίδοση που όντως ήθελα. Αυτό το μετάλλιο δεν το έχω αφιερώσει κάπου. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το τι έγινε στο ξενοδοχείο: «Έγινε ένας χαμούλης… Ήταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ μετά κάθισα ήπια μία μπίρα και επειδή ήμουν κουρασμένος πήγα για ύπνο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς