15 C
Athens

Τον νεαρό στόπερ Λουιζάο κοιτάζει ο Ολυμπιακός, για επίσημη πρόταση στη Σάο Πάουλο λένε στη Βραζιλία (vid)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου στόπερ της Σάο Πάουλο, Λουιζάο, για τον οποίο έχουν δείξει τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου στόπερ της Σάο Πάουλο, Λουιζάο, για τον οποίο έχουν δείξει τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού κινείται ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ωρα και μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στο τραπέζι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αυτή του Λουιζάο.

Ο 20χρονος (1,87μ.) κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Σάο Πάουλο και θεωρείται από τους Βραζιλιάνους ένα σπουδαίο ταλέντο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023 και από τώρα έχει το δικαίωμα να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί προσύμφωνο συνεργασίας.

Τα βραζιλιάνικα Μέσα υποστηρίζουν πως ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στη διοίκηση του συλλόγου για να τον αποκτήσει άμεσα, με τη Σάο Πάουλο να θέλει να τον ανανεώσει. Προ ημερών είχε γραφτεί πως για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον τρεις αγγλικές ομάδες (οι δύο από την Πρέμιερ), η Ουντινέζε καθώς και η Μπενφίκα και η Πόρτο.

Σημειώνεται πως ο Λουιζάο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σάο Πάολο και έχει 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς