18.4 C
Athens

Κοντά στην απόκτηση του πολύπειρου Τζουκάνοβιτς ο Αστέρας Τρίπολης

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του πολύπειρου Βόσνιου στόπερ Έρβιν Τζουκάνοβιτς, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Serie A, είναι διεθνής με τη χώρα του και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Καραγκιουμρούκ.

Ο Τζουκάνοβιτς «έχτισε» το όνομά του στην Ιταλία με τις Κιέβο Βερόνα, Σαμπντόρια, Ρόμα και Τζένοα, ενώ έχει αγωνιστεί και 38 φορές με την εθνική Βοσνίας.

Στο σήμερα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, η οποία εφόσον ολοκληρώσει το deal θα ενισχυθεί σημαντικά στη θέση των στόπερ όπου έχει αποκτηθεί ήδη ο Ισπανός Ατιένθα, που περιμένει τον παρτενέρ του.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ των Αρκάδων ο Τζουκάνοβιτς βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (16/8) στην Τρίπολη και μέσα στις επόμενες ώρες, αφού περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του, που ανεβάζει επίπεδο τον Αστέρα με φόντο τη νέα σεζόν στη Super League αλλά και την επιστροφή στα πλέι οφ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς