12 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Ντε Λα Φουέντε η αποστολή για την Κύπρο

Ο Αμερικανός εξτρέμ βρίσκεται από πολύ νωρίς στα πλάνα του Κορμπεράν ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο – Εκτός έμειναν ξανά οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και ο Μαντί Καμαρά που έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Υπέγραψε το Σάββατο και βρίσκεται στην αποστολή την Τετάρτη. Ο λόγος για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε που έχει κερδίσει από νωρίς τις εντυπώσεις στο Λιμάνι και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο (18/8, 20:00) στα πλαίσια του πρώτου γύρου των playoffs του Europa League.

Εκτός έμεινε ξανά λόγω ενοχλήσεων ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως και οι Σίμε Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά -έδωσε τη θέση του στη λίστα στον Κόνραντ-, ενώ στην αποστολή βρίσκονται κανονικά ο Χουάνγκ και ο Χασάν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την πρωινή προπόνηση στον Ρέντη και θα αναχωρήσει στις 15:00 για τη Λεμεσό, όπου το βράδυ θα προπονηθεί ξανά στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Κορμπεράν για τη Λεμεσό:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς