20.2 C
Athens

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετατρέπουν τη Λεμεσό σε Πειραιά, εξαφανίζονται τα 2.000 εισιτήρια των Πειραιωτών

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν βαλθεί να βάψουν ερυθρόλευκη κάθε γωνιά της Ευρώπης και αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης

Η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για να βαφτεί ερυθρόλευκη κάθε γωνιά της Ευρώπης -κι όχι μόνο- δεν έχει όρια.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται το βράδυ της Πέμπτης (18/8, 20:00) στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο το περιβάλλον που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Μεγαλόνησο μόνο εχθρικό δεν θα είναι, καθώς το ερυθρόλευκο στοιχείο στις κερκίδες του Γ.Σ.Π. θα είναι έντονο.

Από τα 2.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι Πειραιώτες για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs του Europa League, ελάχιστα έχουν μείνει απούλητα κι αυτά αναμένεται να κάνουν «φτερά» μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς οι ουρές που σχηματίζονται έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα στη Λεμεσό είναι τεράστιες.

Οπαδοί του Ολυμπιακού από κάθε γωνιά της Κύπρου και όχι μόνο θα δώσουν βροντερό «παρών» στηρίζοντας την ομάδα του Κορμπεράν για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης από την Αθήνα με προορισμό τη Λεμεσό, όπου και θα προπονηθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα αργότερα μέσα στη μέρα στην τελική πρόβα για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς