20.7 C
Athens

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Τσέλσι

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Μπόρνμουθ εντός έδρας και πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στην Premier League

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League πέτυχε η Τσέλσι που επικράτησε με 2-0 της Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έτσι ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δωδέκατο όμιλο του Europa League δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στην αντίπαλο της και χρειάστηκε το γκολ της «χρυσής» αλλαγής του Μαούριτσιο Σάρι, Πέδρο για να βρει τον δρόμο προς τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο όμως η μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε ήταν το σουτ στο δοκάρι του Μάρκος Αλόνσο στην εκπνοή του πρώτου ημίχρονου. Στο 55’ ο Ισπανός μπακ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ ήταν ξανά πρωταγωνιστής και υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Μπέγκοβιτς να αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αντέχουν την πίεση που τους ασκούσε η Τσέλσι αλλά όλα άλλαξαν στο 72’. Ο Πέδρο που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια οι «μπλε» έφεραν το ματς στα μέτρα τους και στο 85’ ο Αλόνσο συνδυάστηκε με τον Αζάρ κι αυτός με σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Τσέλσι: Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κόβατσιτς (79′ Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν (65′ Πέδρο), Αζάρ, Μοράτα (61′ Ζιρού).
Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Σμιθ (80′ Μουσέ), Κουκ, Ακε, Ρίκο, Γκόσλινγκ, Φρέιζερ, Λέρμα (88′ Κουκ), Γουίλσον, Κινγκ (80′ Αϊμπ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς