21.4 C
Athens

Βέλγικα ΜΜΕ: «Ο Αμαλά απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο τόσο η Σταντάρ Λιέγης όσο και ο ίδιος ο Μαροκινός άσος απέρριψαν το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, που φέρεται να προσέφερε μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 25χρονου μεσοεπιθετικού

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται εδώ και καιρό για την ενίσχυσή του στη θέση «10» ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό που θα οργανώσει και «συμμαζέψει» σε μεγάλο βαθμό τον ερυθρόλευκο άξονα, που χρήζει άμεσης αγωνιστικής βελτίωσης.

Τα σενάρια πάνε κι έρχονται, ειδικά στο εξωτερικό, με ένα από αυτά να βγαίνει το πρωί της Τετάρτης (17/8) από το Βέλγιο και να αφορά το «10άρι» της Σταντάρ Λιέγης, τον διεθνή Μαροκινό Σελίμ Αμαλά, για τον οποίο οι Βέλγοι ισχυρίζονται ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Sudinfo.be» τόσο ο παίκτης όσο και η βελγική ομάδα απέρριψαν την πρόταση του Ολυμπιακού, που φημολογείται ότι «άγγιζε» τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα οι Βέλγοι γράφουν πως ο ίδιος ο Αμαλά απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, παρόλο που τού προσέφεραν συμβόλαιο με 1,2 εκατ. ευρώ ως ετήσιες απολαβές.

Βέβαια, αυτή η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες ποιες περιπτώσεις έχουν προκριθεί για τη συγκεκριμένη θέση στην επιθετική γραμμή που «καίει» τον Κορμπεράν και τους συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν που μας πέρασε ο Αμαλά σημείωσει 3 γκολ σε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, ενώ σε αυτή που ήδη διανύουμε μετράει ήδη 3 μετά από 4 αγώνες στο Βέλγιο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς