19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Ντε λα Φουέντε, ποιο νούμερο επέλεξε

Ο Αμερικανός εξτρέμ ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες για να μπει άμεσα στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν με φόντο τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (17/8) την προετοιμασία του για το κρίσιμο αυριανό (18/8, 20:00) παιχνίδι στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, με στόχο φυσικά ένα καλό αποτέλεσμα που θα τού δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στον Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι αναχωρούν σήμερα στις 15:00 για τη Μεγαλόνησο και δεν αποκλείεται να έχουν στην αποστολή για πρώτη φορά το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα που ακούει στο όνομα Κόνραντ Ντε λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός εξτρέμ έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και με αφορμή τον νέο τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες θέλει να μπει «σφήνα» στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν και να αποτελέσει με το… καλησπέρα βασικό μέλος της νέας του ομάδας ώστε να την ενισχύσει στην προσπάθειά της στα playoffs του Europa League.

Η συμμετοχή του ή μη στην αποστολή για το πρώτο ματς με τους Κύπριους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον 21χρονο άσο πάντως να επιλέγει ήδη το νούμερο με το οποίο θα αγωνίζεται στους Πειραιώτες. Αυτό είναι το αγαπημένο του «30», το οποίο φορούσε και στη Μασία με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα από πολύ μικρή ηλικία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς