22.4 C
Athens

Η Λέγκια Βαρσοβίας ανακοίνωσε την επιστροφή του Καρλίτος

Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον 32χρονο να υπογράφει συμβόλαιο 2+1 ετών

Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον 32χρονο να υπογράφει συμβόλαιο 2+1 ετών

Παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας και επίσημα είναι ο Καρλίτος από το βράδυ της Τρίτης (16/8). Ο Ισπανός επιθετικός αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει σε πολύ γνώριμα λημέρια για τον ίδιο.

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Καρλίτος ενώ την ίδια ώρα η Λέγκια ανακοίνωσε την επιστροφή του 32χρονου φορ με συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ο Καρλίτος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δικαίωμα συμμετοχής είχε από την επόμενη σεζόν, μετρώντας έκτοτε 18 γκολ σε 70 συμμετοχές με τους Πράσινους.

Ο 32χρονος φορ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ στη Λέγκια από την οποία έφυγε το 2019 μέτρησε 27 γκολ σε 52 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ευχόμαστε στον Καρλίτος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς