19.9 C
Athens

Πέθανε ο διάσημος ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ιδρυτής της Octagon Europe

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 στο NBA έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 στο NBA έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών

Σε πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ. Ο διάσημος ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 50 ετών την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ο Γιώργος Δημητρόπουλος ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 ανδρών στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2013.

Ήταν ο ιδρυτής της Octagon Europe, της θυγατρικής του αμερικανικού κολοσσού Octagon, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην εκπροσώπηση αθλητών, ενώ υπήρξε μάνατζερ μεγάλων Ελλήνων παικτών, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Octagon Europe με την οποία γνωστοποιήθηκε το θλιβερό γεγονός της απώλειας του Γιώργου Δημητρόπουλου:

«Είμαστε συντετριμμένοι που σας ενημερώνουμε ότι ο φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ο ιδρυτής της Octagon Europe, Γιώργος Δημητρόπουλος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε τον χαμό ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, ένας πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε, μία πραγματική πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να συνεργάζονται μαζί του. Θα συνεχίσουμε αυτό που οραματίστηκε και υλοποίησε με αποφασιστικότητα και με τις αξίες που είχε στη ζωή του. Η αγάπη μας στη γυναίκα και στα δύο υπέροχα αγόρια του, στα οποία υποσχόμαστε ότι η κληρονομιά που άφησε, θα τιμάται για πάντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς