17.6 C
Athens

Η απόλυτη κλοπή του καλοκαιριού από την Τράμπζονσπορ, υπέγραψε τον Μπάρτρα με μόλις 1,2 εκατ. ευρώ!

Κάτι κάνουν (πολύ) καλά στο τμήμα των μεταγραφών της Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Δευτέρας την απόλυτη μεταγραφική «κλοπή» του καλοκαιριού κάνοντας δικό τους τον Μαρκ Μπάρτρα, που θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους στόπερ τις τελευταίες τρεις σεζόν στη La Liga με τη φανέλα της Μπέτις.

Βέβαια το κόλπο γκρόσο της Τράμπζονσπορ εντοπίζεται στο ποσό της μεταγραφής του από την ισπανική ομάδα. Αυτό ανέρχεται στο 1,25 εκατ. ευρώ, ποσό που προκαλεί εντύπωση αλλά και θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση η ομάδα της Τραπεζούντας, τη στιγμή που η χρηματιστηριακή αξία του Ισπανού στόπερ είναι «καρφιτσωμένη» στα 6 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τόσο η Ντόρτμουντ πίσω στο 2016 όσο και η Μπέτις το 2018 έβγαλαν από τα ταμεία τους συνολικά 18,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Η Τράμπζονσπορ το πέτυχε με… ψίχουλα και δίνοντάς του συμβόλαιο με 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, δηλαδή μειωμένο κατά 1 εκατομμύριο σε σύγκριση με τις ετήσιες απολαβές του από την Μπέτις.

Παρατεταμένο χειροκρότημα για την απόλυτη μεταγραφική κλοπή του καλοκαιριού από την τουρκική ομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς