12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Ετοιμοπόλεμοι Ανδρούτσος και Μαντί Καμαρά ενόψει Απόλλωνα, ποιοι παραμένουν εκτός

Στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν τίθενται ξανά οι Μαντί Καμαρά και Θανάσης Ανδρούτσος ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού για τα playoffs του Europa League, με τον Ισπανό πάντως να έχει να διαχειριστεί και ορισμένες σημαντικές απουσίες

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (18/5) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο δεν επέτρεψε ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανήμερα του δεκαπενταύγουστου.

Ο Κάρλος Κορμπεράν περίμενε τους παίκτες του στου Ρέντη, όπου είδε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Μαντί Καμαρά ενσωματώθηκαν και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τόσο ο Έλληνας μπακ όσο και ο Αφρικανός χαφ δεν είχαν αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα, αλλά πλέον είναι πανέτοιμοι για το πρώτο ματς στην Κύπρο.

Ήδη, από την περασμένη Κυριακή (14/8) στις προπονήσεις είχαν μπει οι Μασούρας, Μπα, Ζινκερνάγκελ και Ραντζέλοβιτς, ενώ εκτός παραμένουν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά, που δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση με τους Κύπριους την Πέμπτη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς