19.1 C
Athens

Σενάρια για Χατζηδιάκο και Ολυμπιακό – ΑΕΚ, αποκλείει δανεισμό του η Άλκμααρ

Ολλανδικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο μεταγραφικό «κυνήγι» του Παντελή Χατζηδιάκου, με τον αθλητικό διευθυντή της Άλκμααρ να ξεκαθαρίζει πως τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του για τον Έλληνα διεθνή

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου από την Άλκμααρ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Voetbal Primeur» οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον διεθνή Έλληνα στόπερ, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο στον ολλανδικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Άλκμααρ, Μαξ Χούιμπερτ, ξεκαθάρισε πως ο Χατζηδιάκος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός «φωτογραφίζοντας» την πρόταση της Λέτσε για να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού, η οποία και απορρίφθηκε, ενώ πρόσθεσε πως τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν έχει στα χέρια του κάποια αξιοσημείωτη πρόταση για τον Έλληνα άσο.

«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό για την ώρα. Υπήρξε μια ομάδα που ήθελε τον Παντελή δανεικό αλλά έχει παίξει σχεδόν 200 ματς για μας στην Eredivisie και είναι βασικός μας ποδοσφαιριστής – όπως και στην Εθνική Ελλάδας. Θα ήταν περίεργο να δίναμε έναν τέτοιο παίκτη δανεικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς