27.3 C
Athens

Με Χουάνγκ η ευρωπαϊκή λίστα, εκτός Τικίνιο και Σωκράτης

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέστειλαν στην UEFA την ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και σε αυτή βρίσκονται οι Χουάνγκ, Βρουσάι και Κούτρης – Εκτός Τικίνιο, Σωκράτης και Αμπουμπακάρ Καμαρά

Εκπλήξεις στη λίστα του Ολυμπιακού που εστάλη στην UEFA για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε τον Χουάνγκ (του οποίου τα χαρτιά εστάλησαν) αλλά και τους Βρουσάι, Κούτρη, την ώρα που εκτός έμειναν ο Τικίνιο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Τικίνιο υπέστη θλάση ενώ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους θα υπογράψει σύντομα στην Μποταφόγκο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει 1.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός ενώ ο Κούτρης, ο Βρουσάι και ο Χασάν βρίσκονται στη λίστα, με τον Αιγύπτιο μάλιστα να είναι απαραίτητος αφού δεν υπάρχει άλλος φορ πλην του Ελ Αραμπί (εκτός βρίσκεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΣΤΑ:

ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Άβιλα, Ο. Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β: Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς