22.8 C
Athens

Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού για τη χρήση των λέιζερ

Η Σλάβια πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του Conference League μέσα σε μία καταπράσινη -στην κυριολεξία- Λεωφόρο λόγω της αλόγιστης χρήσης των λέιζερ, που ενόχλησαν μέχρι και τον πρόεδρό της

Η Σλάβια Πράγας πέταξε εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή των Πρασίνων στα προκριματικά έπειτα από μία εξαετία, καθώς μετά το 2-0 στην Τσεχία και το 1-1 της Λεωφόρου πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League αφήνοντας την ομάδα του Γιοβάνοβιτς με το… θέλω.

Μπορεί η πρόκριση να μπήκε σε πρώτη μοίρα για τους Τσέχους, ωστόσο υπάρχουν και σοβαρά παράπονα για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη Λεωφόρο, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάροσλαβ Τρβντικ να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του «τριφυλλιού» απο την UEFA για τη χρήση λέιζερ, που ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Σε αντίθεση με τη μοίρα που πήρε το ματς, ήμασταν τυχεροί απόψε. Κρίμα για μια ομάδα με ποιότητα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να λάβει παραδειγματική τιμωρία από την UEFA για τη χρήση των laser», ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετικό tweet του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς