16.1 C
Athens

Ο Μάγκνουσον αποθέωσε το κοινό της Λεωφόρου: «Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε νωρίς την Ευρώπη στην επιστροφή του μετά από 6 χρόνια παρά την προσπάθεια για ανατροπή της κατάστασης κόντρα στη Σλάβια χθες βράδυ στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι προσέφεραν μόλις 250 βαθμούς συνολικά στην Ελλάδα χάρη στη χθεσινή ισοπαλία (1-1) και δεν θα συνεχίσουν σε ευρωπαϊκό όμιλο εστιάζοντας για άλλη μία χρονιά την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πάντως, για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον που έπαιξε για πρώτη φορά σε μία κατάμεστη Λεωφόρο η χθεσινή βραδιά δεν πρόκειται να σβηστεί από τη μνήμη του, αφού όπως τόνισε στα social media «ήταν η καλύτερα ατμόσφαιρα που έχει ζήσει ποτέ».

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και πως πολεμήσαμε σαν ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να δεχθείς το αποτέλεσμα αυτό σε τέτοια παιχνίδια. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρω: Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα ανά τον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που εσείς οι οπαδοί μας δημιουργήσατε στην Λεωφόρο είναι κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά. Η ενέργεια που μας δώσατε είναι πολύ σημαντική για μας και από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισλανδός στόπερ στο Instagram.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς