23.5 C
Athens

Μασούρας: Πεισμώσαμε γιατί δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να δέχεται ντροπιαστικούς αποκλεισμούς

Ο Γιώργος Μασούρας είχε δύο ασίστ και ένα γκολ (στη διαδικασία των πέναλτι) κόντρα στη Σλόβαν, παίζοντας κομβικό ρόλο στη δύσκολη αλλά πολύ σημαντική πρόκριση του Ολυμπιακού.

Με δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας υποκλίθηκε στους συμπαίκτες του και υπογράμμισε πως άπαντες πείσμωσαν και επιβραβεύτηκαν όλοι για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρόκριση ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν σε αντίθετη περίπτωση. Όλοι έδωσαν το 100% για να έρθει αυτή η πρόκριση, θα αλλάξει η ψυχολογία μας».

Για τη δική του εκτέλεση πέναλτι: «Προσπάθησαν να βάλω περισσότερη δύναμη στο πέναλτι, να το ρίξω στη γωνία για να μπει γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε, όλο αυτό το διάστημα αξίζαμε περισσότερα πράγματα και σήμερα επιβραβεύτηκε η προσπάθειά μας στα 120 λεπτά».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός: «Βγάζω το καπέλο σε όλα τα παιδιά που από την πρώτη στιγμή δεν μάσησε κανένας, σηκώσαμε κεφάλι, πεισμώσαμε γιατί δεν γίνεται σαν Ολυμπιακός να δέχεσαι ντροπιαστικούς αποκλεισμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς